Noc fakulty 2020: Také na podzim a budeme se rozšiřovat

Sdělení organizátora Ondřeje Hubálka.


I přípravy Noci fakulty byly pozastaveny na svém vrcholu, nicméně stejně jako u Vědecké konference je studentská komora akademického senátu připravena uspořádat tuto akci, která se s Vědeckou konferencí tradičně pojí, na podzim. Letošní ročník by měl být výroční, pátý, a i díky nové budově teoretických ústavů je v plánu Noc fakulty prostorově i co do počtu přednášek, diskusí a workshopů rozšířit.

Vzhledem k měnícím se časovým možnostem našich hostů nemůžeme nic slíbit, ale i tak se vám pokusíme nastínit, co by vás mohlo čekat. Mezi hlavní body programu je v plánu zařadit panelovou diskusi na téma Čína a její rozrůstající se sféra vlivu, účast nám přislíbil například ředitel BIS Michal Koudelka. Dále se chceme věnovat bezpečnosti jaderné energie a jejímu využití jako alternativního zdroje energie s Danou Drábovou, věnovat se pádům civilizací s Miroslavem Bártou či se s Davidem Šancem podívat do zemí, kde vládne chaos.

Samozřejmě nesmí chybět takové klasiky, jakou jsou medické workshopy (chirurgické šití, intubace), literární kabaret nebo vynikající káva.

Snažíme se brát tento odklad jako příležitost ještě více program Noci fakulty vylepšit a přinést vám další nezapomenutelný večer.

Ondřej Hubálek
místopředseda akademického senátu 2. lékařské fakulty

Vytvořeno: 4. 5. 2020 / Upraveno: 18. 5. 2020 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.