Vědecká konference bude!

Přes epidemiologickou nepřízeň osudu (nerozebírejme na tomto místě, kdo za co může) chceme naši odloženou Vědeckou konferenci uskutečnit, a to v tzv. hybridním formátu. Co to znamená? Omezíme program na dřeň – k naší velké lítosti odložíme na příští (lepší) rok Maryščin nestereotypní workshop Kdo se bojí feminizace medicíny?z posterové sekce uděláme virtuální. Omezíme počet diváků v posluchárně na povolené množství (viz níže) a dalším zájemcům umožníme distanční sledování průběhu konference pomocí živého streamu. Rizika nepodceňujeme, ale nechceme to vzdát!

Chcete se Vědecké konference zúčastnit osobně? Potom se zaregistrujte na našem webu: k registraci stačí vaše jméno a funkční e-mailová adresa (pro případ, že bychom vás potřebovali kontaktovat s aktuálními informacemi). Při výběru sekcí, kterých se chcete zúčastnit, mějte na paměti, že pokud si později účast rozmyslíte (a nedáte nám vědět!) a nepřijdete, zaberete místo dalšímu zájemci.

Registraci zahájíte zde.

Podrobný program jednotlivých sekcí včetně seznamu abstraktů najdete v pdf verzi brožury k letošní Vědecké konferenci na této stránce.

Chcete se Vědecké konference zúčastnit v pohodlí domova v pyžamu a trepkách? Sledujte naši stránku a včas se připojte k on-line přenosu.

Máte další dotazy? Obracejte se na dr. Martu Hruškovou či přímo na hlavního organizátora prof. Jana Trku!

 

Created: 23. 9. 2020 / Upraveno: 20. 4. 2022 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková